Garant Vuokravälitys

Garant Vuokravälitys Oy on osa valtakunnallista OVV Asuntopalvelut –vuokravälitysketjua toimien OVV Asuntopalvelut Helsinki nimellä koko pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa.

Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy – OVV Asuntopalvelut on osa Nasdaq Helsinki -listatun Investors House -konsernin palveluliiketoimintaa. Yhtiö on tarjonnut yksityisasiakkaille asuntojen vuokraus- ja hoitopalveluja vuodesta 1994 ja yritysasiakkaille vuodesta 2009. Yhteensä yhtiö palvelee noin 10.000 asiakasta kaikilla keskeisillä asuntomarkkinoilla Suomessa.

OVV Asuntopalveluiden yrittäjät välittävät vuosittain 4500 vuokra-asuntoa ja toteuttavat myös erilaisia yhteistyöprojekteja asiakkaiden kanssa. OVV Kokonaispalvelu on ollut yksityishenkilöiden suosituin palvelu perinteisen vuokravälityksen lisäksi. Palvelut soveltuvat niin yksityishenkilöille kuin asuntorahastoille, säätiöille ja eläkeyhtiöille, joiden kokonaispalvelun tuottaa Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy tarjoten myös kiinteistönjohtamispalvelut.

 

OVV Asuntopalvelut Helsinki / Garant Vuokravälitys Oy
Y-tunnus: 2955402-3
Asemamiehenkatu 4
00520 Helsinki
Puh: 050 581 9770

Email: info@garantvuokravalitys.fi

OVV Asuntopalvelut Helsinki / Garant Vuokravälitys Oy toimii seuraavien kaupunkien/kuntien alueilla:
Helsinki, Vantaa, Espoo, Porvoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Järvenpää

Yhteistyökumppanit

OVV Asuntopalvelut Investors House Oyj Markkinointi Ukkonen Oy Vuokraovi Oikotie Visma Sign